browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vrijdag 8 maart

Posted by on Friday 8 March 2013

Vanochtend kwam mijn hulp voor het eerst. Iedereen die komt aanwaaien is welkom, Akari vindt ze allemaal geweldig. Dus ook Ella was welkom en kreeg een dikke knuffel. Dat ze boven allemaal vreemde geluiden aan het maken was, was geen probleem. Dat ze weer beneden kwam was leuk, dat er ineens een stofzuiger midden in de kamer stond was minder grappig. Na er voorzichtig een rondje omheen gelopen te hebben kwam hij tot de conclusie dat het hele apparaat, inclusief slang, geschikt was om zijn tanden in te zetten dus de stofzuiger was goedgekeurd.
Daarna, toen Akari er een stuk vandaan was, werd hij aangezet… Een tijd heeft hij besluiteloos stilgestaan, daarna ging hij toch achteruit. Dus ik ben midden in de kamer op de grond gaan zitten, aan de andere kant van de stofzuiger, en Ella bewoog niet. Akari kwam dapper langs de stofzuiger om bij me te zitten. Na enige observatie was hij er nog niet uit… Niet eng genoeg om weg te lopen maar leuk is anders. Ella heeft hem een paar keer bij zich geroepen en hem een snoepje gegeven en dat pakte hij prima aan. Maar helemaal op zijn gemak is hij niet geweest. We moeten dus nog wat tijd besteden aan het stofzuigen! Het dweilen daarentegen is reuze grappig want daar kan je achteraan jagen in erin gaan hangen. Al met al heeft hij weer een hoop indrukken opgedaan en hij heeft heerlijk geslapen. Zijn bench heeft een benchverkleiner en die heb ik vanochtend al 2 standjes naar achteren gezet. Het is een flink kereltje!

image

Vanmiddag zijn we voor het eerst naar de dierenarts geweest. Dus wederom een ritje in de auto. De rit was langer dan gister oa over de 80km weg en dat beviel hem beter. Hij was nog wel iets aan het piepen en aan het proberen om uit de ramen te kijken maar hij was voornamelijk lekker rustig.
Bij de dierenarts aangekomen eerst even lopen om hem te laten plassen en meneertje was helemaal gelukkig: Er is daar veel spiegelend glas en er waren overal Akari ‘s!!! Hij kon zijn geluk niet op en was niet bij het glas weg te krijgen. Binnen bij de dierenarts was het ook heel leuk want iedereen gaf hem knuffeltjes en snoepjes dus op de weegschaal was het ook leuk. 5,8kg weegt meneertje! 9 dagen geleden woog hij 5,1kg (zie tabel) Prima! Volgende week vrijdag gaan we weer, dan krijgt hij ook zo’n prikje. Genoeg nieuwe indrukken voor één dag, uitrusten, puppykolder een leuke dingen doen en dan op naar morgen. Dan staan er voor zowel de ochtend als de middag bezoekjes van gezinnen op de planning. Leuk!!

Leave a Reply