browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Oeps

Posted by on Monday 10 June 2013

Oeps, melktandje over het hoofd gezien! Akari is nog niet klaar met wisselen, rechtsboven zit er nog een hoektandje. Dus zodra die eruit is maak ik een nieuwe foto van zijn koppie om de stand van zijn oren van dat moment vast te leggen. Kijken of dat inderdaad de uiteindelijke stand van zijn oren zullen zijn! De tijd zal het leren.
Oeps, gister was niet de één na laatste puppytraining, de instructrice had zich vergist. Aankomende zondag is de op één na laatste les, de zondag erop is de afronding. De vervolgcursus zal pas in september beginnen.
Oeps, Akari sprong gister zomaar de kofferbak van de auto IN na de puppytraining! Ik hou de kleine enthousiasteling al een tijd scherp in de gaten want meneer springveer wil graag overal eerder en sneller zijn dan dat mogelijk is. Dus was ik er op bedacht dat hij één dezer dagen UIT de kofferbak zou springen… Dus ik was erg verbaasd dat hij zelf IN de kofferbak sprong!
Oeps, ik begin een zacht ei te worden. Honden mogen niet op eigen initiatief op de bank, wel op uitnodiging van mij. Akari is een hond. En soms zit hij ineens bovenop mij terwijl ik op de bank zit/lig. En dat kan hij zo ontzettend lief doen dat ik compleet smelt en absoluut niet in staat ben om hem er direct af te knikkeren. En soms is het gewoon fysiek onmogelijk want dan ligt hij bovenop mij, en hij mag er zolang hij nog geen jaar oud is niet zelf vanaf springen, en kan ik hem niet op de grond zetten. Dus knuffelen we dan maar even……heel even..

image

Leave a Reply