browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lucht geklaard

Posted by on Tuesday 18 February 2014

Vanochtend naar Delta Dierenartsen geweest voor een gesprek over het stellen van de HD diagnose. Per mail was er al contact geweest en telefonisch ook maar voor zowel mij als hen was de wens er om face to face alles te bespreken en er, hopelijk, uit te komen. We hebben een heel prettig gesprek gehad waarbij ik zowel over de voor mij emotionele periode na het stellen van de diagnose HD kon vertellen als de naar mijn idee ketting van fouten en miscommunicatie door diverse mensen in hun praktijk kon vertellen. Ze voelde zich op geen enkel moment aangevallen, luisterde goed en kon me eigenlijk alleen maar gelijk geven en dat deed ze ook. En meerdere malen heeft ze haar excuus aangeboden en uit alles bleek dat ze zich erg rot heeft gevoeld onder de hele situatie. Dus voor beide partijen was het goed dat we er uitgebreid over gesproken hebben en ik heb er niets dan respect voor dat ze willen leren van hun fouten. Top!

image

Ik heb ook een gedeelte van de rekening, op haar eigen initiatief, vergoed gekregen.
En wat doe je dan als verantwoordelijke baas van een energieke jonge bc die op rust staat? Dan ga je met dat ‘extra’ geld naar big bazaar (nieuw in Dronten, soort Action maar niet helemaal, was er nog niet geweest) om te kijken of er nog leuke frutsel dingen waren om weer crea bea voor de honden  te kunnen zijn…. En jawel, er waren leuke dingen! Toen ook nog maar even naar de blokker om een gootsteenmat te halen om een snuffelmat te kunnen maken en ach, als je daar eenmaal bent zie je ook weer potentieel leuke dingen plus in hun €1 hoekje lagen ook leuke dingen dus.. We kunnen weer vooruit! Akari kon niet wachten en pakte alles waar hij met zn bekkie bij kon komen (Snotje) om vervolgens met het gestolen goed beentjes te nemen…

image

Leave a Reply