browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

In de lift

Posted by on Saturday 13 April 2013

De afgelopen dagen heeft het geregend. Op één dag na, zaterdag 9 maart, sinds Akari op 3 maart bij ons kwam wonen heeft het al die tijd niet geregend. Dus van bijna alle hondeneigenaren kreeg ik de vraag of Akari überhaupt wel eens regen heeft meegemaakt. Grappig. Maar Akari is net zo gek op druppels als Brisk is dus die heeft echt geen probleem met regen. En buiten dat, het zou wel erg raar zijn als een border collie zich wat zou aantrekken van regen. Afdrogen hadden we al geoefend dus dat was geen probleem. Al moet er nog wel een speeltje bij anders vindt hij de handdoek speelgoed. En zich uitschudden doet hij uit zichzelf.
Hij heeft de afgelopen dagen veel met andere honden gespeeld. Vrijdagochtend was het weer tijd om naar de DA te gaan voor het wekelijkse weegmoment: 9,2 kg weegt hij nu! Daarna zijn we bij Lil en haar 2 chiuaua’s op bezoek geweest. Zij kwam naar beneden om met Akari de lift te nemen, ik ging met de trap. Bij haar binnen aangekomen werd Akari besprongen door die 2 chiuaua’s en dat ging hem even te snel en te heftig. Hij liep snel de kamer in en joehoe, er stond een bakje met voer!!!  En daar dook hij meteen bovenop de slimmerik. Toen, er ligt laminaat op de vloer, achter de chiuaua’s aan om te spelen. De jongste chiuaua vond dat te spannend, de oudste sprong meteen op de bank. Dat vond Akari ook wel een goed plan maar ik niet. Toen vond hij een mand vol met kluifjes. Joehoe! Maar ook dat vond ik geen goed idee want die kluifjes waren nogal klein en ik wil niet dat hij in zijn gulzigheid stikt, dus dat ook maar afgepakt. Beide chiuaua’s lagen bij de bazin op schoot en jump, daar lag Akari er ook ineens bij. Ook geen goed idee vond ik en beide chiuaua’s waren dat met me eens. Al met al was het te veel springen richting bank en glijden op het laminaat dus hup, lekker weer naar huis. Akari weer met de lift samen met Lil. Die ervaring kan hij maar opgedaan hebben!
Vanochtend hebben beide heren weer lekker op een botje liggen kluiven. Vanmiddag krijgen we nog bezoek en morgen komt de fokker de stamboom brengen. Ben heeeeel benieuwd hoe die hereniging gaat verlopen!!

Leave a Reply