browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

23 weken oud

Posted by on Friday 21 June 2013

image Op woensdag 19 juni is Akari 23 weken oud geworden. Eelco was bij ons dus een leuke gelegenheid om weer een foto van hem met Akari te maken en te vergelijken met de foto die gemaakt is op de dag dat we Akari opgehaald hebben oftewel 3 maart, 15 en een halve week geleden! En wat een verschil zeg! Toen echt een klein blij puppy, nu een blije jonge hond. Maar nog net zo vol met levensvreugde, ondernemend, open en ondeugend.
Vandaag zijn we weer naar het puppyconsult geweest. Hij is 16 kg, zo’n 50 cm hoog en is wederom kerngezond verklaard. Hij zit keurig op de groeicurve van 22 kg dus dat zal hij uiteindelijk wel worden. Vanochtend heb ik een plasje op kunnen vangen dus dat meteen laten testen: geen spoor meer van blaasgruis of blaasontsteking!! Yeah! Er was wel een klein gehalte aan eiwitten gevonden maar dat lag aan de niet – steriele soeplepel… Alsof ik die nog ergens voor kan gebruiken zonder er urine in te zien….
 
 
image
Over 4 weken opnieuw puppyconsult en opnieuw urine inleveren. Da’s meer voor mijn gemoedsrust dan dat het echt nodig is, ik wil er gewoon zeker van zijn dat hij gezond is en dat er niets sluimert. Qua zindelijk zijn ‘s nachts gaat het eigenlijk gewoon goed. In de afgelopen 2 weken heb ik maar één keer een klein vochtig plekje in zn bench kunnen ontdekken, super! Dat betekend ook dat ik vorig weekend de nacht verlengd heb naar half 8 ipv half 7 en dat ging uitstekend. Ga ik dit weekend weer doen dus! Wat een luxe na 3 en een halve maand uiterlijk om 06.15u opstaan zeg. En geen gebroken nachten meer! En als Akari dit volhoudt hoeft hij ‘ s nachts niet meer in de bench. Hij heeft er absoluut geen hekel aan maar als hij ergens anders mag liggen vindt hij dat wel fijner. Over 2 weken ga ik hem in het weekend overzetten op 2 maaltijden per dag, dan is hij bijna 6 maanden oud. Zondag hebben we de afsluiting van de puppycursus, een uurtje spelletjes doen. Gaan we toch nog leuke puppy dingen doen met de puppycursus! De afsluiting is met onze puppy groep en de puppy groep van de woensdagavond. Dat zijn dus een hoop jongelui bij elkaar!

Leave a Reply